MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV HER

Speedpipe Sub 14 rør 14x1,3 rød Farget/transparent subrør

Speedpipe Sub 14 rør 14x1,3 rød

Farget/transparent subrør

Varenr: GACO 01020
BeskrivelseSupportTilbehørAlternativ
Beskrivelse

Speedpipe® Sub - Fiberrør for blåsing eller trekking inn i eksisterende fiberrørsystemer

 

Gabocom Speedpipe® gir deg markedets mest komplette og profesjonelle rørsystem. Utfylles gjennom et komplett tilbehørssortiment som gir gass- og vanntette koblinger ved installering, og ved eventuelle reparasjoner. Det er lagt stor vekt på enkel installasjon uten bruk av spesial verktøy.

 

Speedpipe® Sub fiberrør fra Gabocom leveres fra Ø 7 mm og opp til 16 mm og produseres av ren, ikke gjenvunnet, plast. Fiberrørene har høy UV bestandighet som gir en lang levetid.

 

Speedpipe® Sub fiberrør kan blåses eller trekkes inn i okkuperte eller tomme fiberrørsystemer, for eksempel PE-HD beskyttede rør i størrelse Ø 40, 50 og 63 mm. Sub fiberrør har en mindre ytre diameter for å oppnå optimal utnyttelse i eksisterende rør.

 

Speedpipe® fiberrør har et unikt "varifeye" som er en kombinasjon av en farget overflate på speedpipe® fiberrør sammen med transparente områder som gjør at en umiddelbart finner ut om røret er i bruk. Unngå unødige skader på innholdet i benyttede rør.
Varifeye gir økt driftssikkerhet og mindre mulighet for feil.

 

Speedpipe® fiberrør har innvendig struktur (glideribber) for minst mulig friksjon og er testet for innblåsing av fiber over lange distanser.

 

Kvalitetssikret PE-HD materiale gir mulighet for installasjoner ned til minus 10° C. Ved temperaturer under null anbefales det at tromler med speedpipe® fiberrør lagres i et oppvarmet område i 12 til 24 timer før trekking eller innblåsing.

 

Speedpipe® Sub fiberrør for bruk i eksisterende fibersystemer kan leveres med forskjellige fargekoder for å skille mellom fiberrørene.
Tilgjengelige farger på 14 mm speedpipes rød, grønn, blå, gul, hvit, grå, oransje, fiolett, sort, brun. All produksjon av fiberrør testes for trykk, strekk og press før de forlater fabrikken.

 

 

Produktnr. - 01020
Leveringslengde 1500 m.
Farge - Rød / transparent
Diameter/tykkelse kappe - 14/1,3 mm.
Anbefalt for fiberkabel Ø 4,0-9,5 mm
Nominellt trykk - 10 bar
Trykk peak - >30 bar
Anbefalt maks strekkbelastning - 450 N
Grense for brudd ved strekking - 650 N
Trommelmål - 1200x370 mm.
Totalvekt - 102 kg/1500 meter
Trommel er ikke returnerbar

Support
Tilbehør
Alternativ