Retur av varer

For å søke om retur av varer som er feilbestilt, feillevert eller av andre grunner ønskes å returneres, send en e-post til vår salgsavdeling ved å klikke på "send forespørsel" under. Henvis til ordrenummer og vare det gjelder og grunnen til returønsket..

 

Send forespørsel

Pris og info på produkt

For å be om pris eller utvidet informasjon på produkt eller system som selges fra Alcadon, kan du trykke på "Be om pris" under. Husk at du finner datablad på de fleste produkter vi tilbyr ved å gå inn på produktet her på sidene våre og se under "Produktdatablad". Er du ikke kunde hos Alcadon, kan du søke om å bli det ved å velge "LOGG INN" på disse sidene og deretter velge "Registrer meg som ny kunde".

Be om pris

Helpdesk

Trenger du hjelp med produkter eller systemer som Alcadon distribuerer, send en e-post til vår helpdek ved å klikke på "send e-post" under. Husk å sende nøyaktiv beskrivelse av problemet og produktet, samt legg ved evt nødvendige filer eller annet for at vi skal kunne hjelpe deg raskere. Vår helpdesk tjeneste er for våre forhandlere og sluttbrukere skal henvende seg til den forhandler de kjøpte produktet fra.

Send e-post

Reparasjon 

For å få reparasjon på et produkt kjøpt fra Alcadon kan du registrere en forespørsel ved å klikke på "send forespørsel" under. Du vil få en e-post tilbake som beskriver hvordan du går frem for at vi skal kunne hjelpe deg med dette.

 

 

Send forespørsel

Fjernstyring av PC 

Ved å klikke på knappen under og kjøre programmet som lastes ned, kan vi fjernstyre PC'en din. Dette bruker vi når det er avtalt med deg og for å bedre brukerstøtten. Du må godkjenne vår tilkobling før vi kan fjernstyre din PC, så dette kan ikke misbrukes av oss eller andre på internett.

 

Programvare - Software - Firmware

Trenger du ny programvare til produkter vi selger, finner du de oftest på produsentenes sider, Under er noen linker til de mest brukte.
Hvis du ikke finner det du trenger, send inn en sak til vår helpdesk og spør etter dette.
 

Triax TDX   programvare HER
Triax TDcH programvare HER
Planet programvare HER
EK/ITS programvare HER
AXING programvare HER

Vi sender ut nyhetsbrev på e-post regelmessig og du kan her melde deg av og på i et enkelt skjema.
Klikk her for å se skjema