MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV HER

Speedpipe Sub 12 rør 12x1,1 grønn Farget/transparent subrør

Speedpipe Sub 12 rør 12x1,1 grønn

Farget/transparent subrør

Varenr: GACO 01400
BeskrivelseTeknisk infoSupportTilbehørAlternativ
Beskrivelse


Speedpipe® Sub - Fiberrør for blåsing eller trekking inn i eksisterende fiberrørsystemer

 

Gabocom Speedpipe® gir deg markedets mest komplette og profesjonelle rørsystem. Utfylles gjennom et komplett tilbehørssortiment som gir gass- og vanntette koblinger ved installering, og ved eventuelle reparasjoner. Det er lagt stor vekt på enkel installasjon uten bruk av spesial verktøy.

 

Speedpipe® Sub fiberrør fra Gabocom leveres fra Ø 7 mm og opp til 16 mm og produseres av ren, ikke gjenvunnet, plast. Fiberrørene har høy UV bestandighet som gir en lang levetid.

 

Speedpipe® Sub fiberrør kan blåses eller trekkes inn i okkuperte eller tomme fiberrørsystemer, for eksempel PE-HD beskyttede rør i størrelse Ø 40, 50 og 63 mm. Sub fiberrør har en mindre ytre diameter for å oppnå optimal utnyttelse i eksisterende rør.

 

Speedpipe® fiberrør har et unikt "varifeye" som er en kombinasjon av en farget overflate på speedpipe® fiberrør sammen med transparente områder som gjør at en umiddelbart finner ut om røret er i bruk. Unngå unødige skader på innholdet i benyttede rør.

Varifeye gir økt driftssikkerhet og mindre mulighet for feil.

 

Speedpipe® fiberrør har innvendig struktur (glideribber) for minst mulig friksjon og er testet for innblåsing av fiber over lange distanser.

 

Kvalitetssikret PE-HD materiale gir mulighet for installasjoner ned til minus 10° C. Ved temperaturer under null anbefales det at tromler med speedpipe® fiberrør lagres i et oppvarmet område i 12 til 24 timer før trekking eller innblåsing.

 

Speedpipe® Sub fiberrør for bruk i eksisterende fibersystemer kan leveres med forskjellige fargekoder for å skille mellom fiberrørene.
Tilgjengelige farger på 12 mm speedpipes rød, grønn, blå, gul, hvit, grå, oransje, fiolett, sort, brun. All produksjon av fiberrør testes for trykk, strekk og press før de forlater fabrikken.

 

 

Produktnr. - 01400
Leveringslengde 2000 m.
Farge - Grønn / transparent
Diameter/tykkelse kappe - 12/1,1 mm.
Anbefalt for fiberkabel Ø 3,0-8,0 mm
Nominellt trykk - 10 bar
Trykk peak - >30 bar
Anbefalt maks strekkbelastning - 350 N
Grense for brudd ved strekking - 550 N
Trommelmål - 1200x370 mm.
Totalvekt - 100 kg/2000 meter
Trommel er ikke returnerbar

Teknisk info

Produktinformasjon

EL nummer NO 1077401


Support
Tilbehør
Alternativ