MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV HER

Speedpipe EBM-GS 10/3.0-5.0 skjøtemuffe

Skjøt/rep. av rør, gasstett type

Varenr: GACO 05285
BeskrivelseTeknisk infoSupportTilbehørAlternativ
Beskrivelse

Speedpipe® EBM-GS splittbare gasstette skjøtemuffer.

Type 7, 10, 12 og 14

Gabocom Speedpipe® gir deg markedets mest komplette og profesjonelle rørsystem. Utfylles gjennom et komplett tilbehørssortiment som gir gass- og vanntette koblinger ved installering, og ved eventuelle reparasjoner. Det er lagt stor vekt på enkel installasjon uten bruk av spesial verktøy.

EBM-GS splittbare skjøtemuffer er designet for motstand mot oljeholdige stoffer og kan operere i et imponerende temperaturområde fra -5 til +50°C (ved temperaturer under null, anbefales oppvarmet lagring før installasjon). Disse muffene er også motstandsdyktige mot svake baser og vanlig syreholdig jord.

Vi tilbyr EBM skjøtemuffer i størrelser som passer til rør med diameter på 7, 10, 12 og 14 mm, egnet for direkte nedgraving. Når de brukes sammen med Speedpipe® rør, sikrer disse muffene en gass- og vanntett forsegling for trykk opp til 0,5 bar. EBM-GS gir også en ekstra gasstetting rundt den indre kabelen for å forhindre gasslekkasje inn i områder hvor det må unngås.

Ved skjøting som krever senere innblåsing, er det påkrevd å benytte standard EBM skjøter. Våre EBM skjøter er nøye testet for strekk og kan monteres uten bruk av spesialverktøy. De er ideelle for skjøting av rør som allerede er tatt i bruk.
 
Produktnr. - 05285 
Diameter rørkappe - 10 mm.
Tetter rundt innvendig kabel med diameter 3,0-5,0 mm. 
Tetter til trykk – 0,5 bar
Utvendig lengde - 88 mm. 

Teknisk info

Produktinformasjon

EL nummer NO 1019560


Support
Tilbehør
Alternativ