ECS - European Cabling Systems

et strukturert kabelsystem for passiv infrastruktur i fast eiendom og industriområder.

Generell eiendomsnettverk for fremtiden

ECS er designet for å overgå dagens standarder og møte morgendagens økende båndbredde og overføringshastighetsbehov.

Bevist

ECS har blitt installert i mer enn ti år på det skandinaviske markedet, og med over 2000 000 installerte koblinger og 3000 lisensierte installatører, er ECS en vellykket suksess.

     

Alcadon AB distribuerer ECS, et strukturert kabelsystem for passiv infrastruktur i fast eiendom og industriområder. Alcadon AB opererer over hele Norden. Med kompetent stab, raske leveranser og solid støtte møter konsernet markedets behov for høykvalitets data- og nettverksløsninger. Selskapet tilbyr også konsulenttjenester i kommunikasjonsområdet.

ECS katalog 2020

Produkter

ECS er designet for å tilby kunden og installatøren så mye valgfrihet som mulig. Kobberkabler og kontakter kan leveres skjermet eller ubeskyttet. Begge er tilgjengelige i en miljøvennlig, helt halogenfri versjon. Fiberløsninger er tilgjengelige med både single mode og multimode alternativer. Fiberkontakten kan fylles ut med limte kontakter av Hotmelt-type eller fiber sveis, eller Alcadon kan levere ferdigbyggede strømkabler.   
   

Garantier

Alcadon gir femten års produktgaranti til lisensierte ECS installatører på alle ECS-materialer. Lisensierte ECS installatører refunderes for både arbeidskostnader og materialer i tilfelle eventuelle produksjons- eller materialfeil som oppdages under levering, installasjon eller bruk. Leverandører med ECS-lisens mottar også femten års ytelsesgaranti på basekoblinger. 

Informationsblad ECS
Les mer om våre garantier

Opplæring

Som en del av vår servicevirksomhet tilbyr vi spesialisert opplæring. Kursene er rettet mot installatører, konsulenter, eiendomseiere og teknikere som ønsker å supplere sin kunnskap med oppdatert informasjon om installasjonsteknologi, standarder, måleteknologi og produkter på markedet. Kursene består av både teoretiske og praktiske øvelser. Etter fullført utdanning, er et diplom oppnådd.

Les mer om vår Lisensieringskurs  for ECS

Registrering av installasjoner

Registrer installasjonen din her

Registrera din ECS installation

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.