MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV HER

Triarca Orion klimaskap CCO 138-D 2x24U Prekonfigurert løsning avtalt med kunde Triarca Orion klimaskap CCO 138-D 2x24U Prekonfigurert løsning avtalt med kunde

Triarca Orion klimaskap CCO 138-D 2x24U

Prekonfigurert løsning avtalt med kunde

Varenr: ELS255504OC138D
BeskrivelseSupportTilbehør
Beskrivelse

Klimaskap Orion (CCO 138-D)

Installering av aktivt utstyr ute i skap eller annet materiell som har miljøkrav er ofte en stor utfordring.
Ved å benytte klimaskap til slike installasjoner oppnår en mulighet for temperaturkontroll, IP klassifiserte installasjoner og best mulig beskyttelse av installasjonene.
Vi anbefaler at en alltid vurderer best mulig behov for installert utstyr i dag og så langt framover som mulig. På dette grunnlaget kan en velge en så optimal løsning som mulig.
Alle skap vi tilbyr som standard har full dybde og skal dermed også ha plass for A/C modul eller varmeveksler.
Er du i tvil om hva som er et riktig valg vil vi anbefale at du kontakter oss for mer info. Vi leverer også standard skapene med A/C modul eller varmeveksler ferdig installert i tillegg til versjoner uten disse. Skap uten installerte moduler er forberedt for varmeveksler modul.

CCO 138-D i dette tilfellet er et dobbelt standard klimaskap levert med toppvifte og tilhørende termostat montert på DIN skinne.
Leveres med to dører, bunnplater, sving handtak for ASSA sylinderlås, 4 stk. DIN skinner til 19"rack og 19" skinner i front (4 stk.).
I pakken inngår også varmeelement med tilhørende termostat og strømforsyning 48Vdc/2A (ikke montert)
Skapet er priset med standard sokkel tilpasset skapet.
Dimensjon: HxBxD-1400x1454x830 mm.

Support
Tilbehør