Tjenester og kurs

Nettdesign

Et godt gjennomtenkt nettverk kan spare en rekke uforutsette kostnader. Alcadon er en naturlig samarbeidspartner når det kommer til design av nettverksløsninger. Som en tjeneste, deltar Alcadon gjerne, i samarbeid med våre kunder, for å komme frem til gode løsninger. Vi har også andre tjenester innen både leie av instrumenter og kurs.

Tjeneste: Utleie av sveisemaskiner fra Inno View

Alcadon tilbyr også våre kunder, som en tjeneste, lån av produkter som er dyre å investere i. En tjeneste som kan spare deg som kunde, er leie av sveisemaskiner fra Inno View til fiber kabel. Denne tjenesten gjør at du som kunde får jobben gjort uten å måtte ta en større investering i sveisemaskiner.


Ta kontakt med oss i Alcadon for å sjekke ut tilgjengelighet for maskinen og booking – enten via e-post salg@alcadon.no eller per telefon 23 17 78 80.
 

Tjeneste: Utleie av måleinstrumenter fra FLUKE

Alcadon tilbyr også våre kunder, som en tjeneste, lån av produkter som er dyre å investere i. En tjeneste som kan spare deg som kunde, er leie måleinstrumenter fra FLUKE til måling av data- og fibernett. Denne tjenesten, gjør at du som kunde får jobben gjort uten å måtte ta en større investering i måleinstrumenter.

Ta kontakt med oss i Alcadon for å sjekke ut tilgjengelighet for instrumentet og booking – enten via e-post salg@alcadon.no eller per telefon 23 17 78 80.
 

Tjeneste: Kurs og teknisk support

Andre tjenester Alcadon tilbyr innebefatter kurs og opplæring og teknisk support, som er rettet mot installatører og konsulenter.
 

Registrering av installasjoner

Registrer installasjonen din her

Registrera din ECS installation

Opplæring

HOLD DEG OPPDATERT PÅ DEN SISTE INSTALLASJONSTEKNOLOGIEN

Våre kurs er rettet mot installatører, konsulenter og eiendomsbesittere som ønsker å supplere sin kunnskap innen eiendomsnettet med oppdatert informasjon om installasjonsteknologi, standarder, måleteknologi og produkter på markedet. Kursene inkluderer kontakt av kobbertråd, samt kontakt og sveising av fiberkabel.

Er du interessert i å delta på noen av våre kurs? Gjør en interesse forespørsel nedenfor!

Tjenester

VI HJELP DERE TIL EN VELLYKKET IT INSTALLASJON

Like viktig som gode datamaskiner og programmer er et velfungerende nettverk.

Alcadon har en bred erfaring og kunnskapsbank, og vi er glade for å hjelpe med både ny design og vedlikehold eksisterende nettverk.

Utbildning ECS installatör

ECS installatør

Lisensieringskurs med bevis i data og telekommunikasjon.
Les mer om våre ECS-kurs

Utbildning optofiberteknik

Grunnleggende fiberkurs

Grunnkurs i installasjon og måling. Rettet mot deg som jobber i offentlige nettverk og bynett.

Les mer om kurset Grunnleggende fiberkurs

Er du interessert i å delta på noen av våre kurs?

Gjør en interesse forespørsel nedenfor! Anmälan