MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV HER

Planet Extender LRE UTP 1-port 10/100TX over UTP Planet Extender LRE UTP 1-port 10/100TX over UTP

Planet Extender LRE UTP

1-port 10/100TX over UTP

Varenr: LRE-101
BeskrivelseSupportAlternativ
Beskrivelse


Planet LRE-101. 1-Port 10/100TX over UTP Long Reach Ethernet Extender.
Enkel tilkobling til Ethernet over UTP Extender.

For å oppfylle behovene til langdistanse Ethernet over UTP eller telefonledningsapplikasjoner, tilbyr PLANET Technology en ny generasjon Ethernet over UTP Extender, LRE-101.
Den har 1 10/100 BASE-TX RJ45-port og 1 UTP RJ45-kontakt med et kompakt metallhus, noe som gjør plasseringen av enheten praktisk.
LRE-101 gir en total dupleksdatahastighet på 100 Mbps som kan utvide en maksimal avstand på opptil 1,2 km.
Den er ideell for å utvide avstanden og signalkonvertering ved å overføre Ethernet-data fra UTP-kabelen eller telefonledningen til en annen 100 meter UTP-kabel for alle typer IP-nettverksenheter som HD IP-kamera, trådløst tilgangspunkt, NVR og digital skilting.

IP Ethernet over langdistanse eksisterende UTP-kabler

PLANET LRE-101 er også en Long Reach Ethernet-løsning (LRE) som gir en rask erstatning og smidig migreringsløsning fra eksisterende analogt system til fulldigitalt system.
En vanlig UTP-kabel kan bare forlenges opptil 100 meter, men med LRE-101 kan avstanden for Ethernet-nettverk forlenges opp til 700 meter (Cat.5E UTP) og 1200 meter (telefonledning), som er ideelle for følgende nettverksapplikasjoner:

  • Langdistanse IP-nettverksenheter
  • IP digital skilting
  • Kabel-TV til IPTV
  • Fjernundervisning i video
  • Elektroniske reklametavler
  • Andre applikasjoner

Hvis du har Cat.5E UTP-kabel eller telefonledning i ditt eksisterende miljø, kan du installere et par LRE-101 veldig enkelt uten å måtte bygge ytterligere nettverksledninger, og dermed spare kostnader for nettverksbygging.

For tekniske data, se PDF datablad på denne siden.
 

Support
Alternativ