MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV HER

Planet Extender LRE Koaks 1-port 10/100TX over koaks Planet Extender LRE Koaks 1-port 10/100TX over koaks

Planet Extender LRE Koaks

1-port 10/100TX over koaks

Varenr: LRE-101C
BeskrivelseSupportAlternativ
Beskrivelse


Planet LRE-101C. 1-Port 10/100TX over Coaxial Long Reach Ethernet Extender.
Enkel tilkobling til Ethernet over Coaxial Extender.

For å oppfylle behovene til langdistanse Ethernet over koaksiale applikasjoner, tilbyr PLANET Technology en ny generasjon Ethernet over koaksial omformer, LRE-101C.
Den har 1 10/100 BASE-T RJ45-port og 1 BNC-hunkontakt med et kompakt metallhus, noe som gjør plasseringen av enheten praktisk.
LRE-101C fungerer godt med et gjennomgripende koaksialt nettverk, og gir en total dupleksdatahastighet på 100 Mbps som kan utvide en maksimal avstand på opptil 2 km og utvide et lite nettverk ved å bruke punkt-til-multipunkt-topologien.
Den er ideell for å utvide avstanden og signalkonverteringen ved å overføre Ethernet-data fra koaksialkabelen til en annen 100-meters UTP-kabel for alle typer IP-nettverksenheter som HD IP-kamera, trådløst tilgangspunkt, NVR og digital skilting.

IP Ethernet over langdistanse eksisterende koaksialkabler

PLANET LRE-101C er en Long Reach Ethernet-løsning (LRE) som gir en rask erstatning og smidig migreringsløsning fra det eksisterende analoge systemet til et komplett digitalt system.
En vanlig UTP-kabel kan bare forlenges til opptil 100 meter, men med LRE-101C kan avstanden for Ethernet-nettverk utvides til opptil 2000 meter (6561ft.), som er ideell for følgende nettverksapplikasjoner:

  • Langdistanse IP-nettverksenheter
  • IP digital skilting
  • Kabel-TV til IPTV
  • Fjernundervisning i video
  • Elektroniske reklametavler
  • Andre applikasjoner

Hvis du har koaksialkabel i ditt eksisterende miljø, kan du installere et par LRE-101C veldig enkelt uten å måtte bygge ekstra nettverksledninger, og dermed spare kostnader for nettverksbygging.

For tekniske data, se PDF datablad på denne siden.
 

Support
Alternativ