Fluke Networks

Fluke Networks er en verdensledende produsent av instrumenter innen sertifisering, feilsøking og installasjon og verktøy som brukes innen datakommunikasjon.
Produktene har et bredt spekter av applikasjoner og dekker behovene til de mest avanserte datasentrene, samt å kontrollere vedlikehold av prosesser og kommunikasjon i industrielle miljøer og funksjonskontroll av telefonlinjer.
På området Industrial Ethernet tilbyr Fluke en rekke verktøy for f.eks. godkjenningstest, feilsøking og installasjonstest.
Rapport og analyse gjøres via det påvist programvareverktøyet Linkware, hvor skybasert teknologi (LinkwareLive) også kan tilbys for mer effektiv styring og dokumentasjon av hele måleprosessen.

Spar opptil kr 40 000,- på Fluke Nettverkstestere fra mars til juni 2024!

Fra 01. mars til 21. juni 2024 kan du spare inntil kr. 40 000,- på Fluke nettverkstestere. Dette tidsbegrensede tilbudet omfatter både kobber- og fibertestere fra den anerkjente Versiv-serien.

Denne kampanjen gir deg muligheten til å oppnå ekstraordinære besparelser på testutstyr som kan være avgjørende for effektiv diagnostisering og optimal ytelse av nettverkssystemer.

Ikke nøl med å ta kontakt for å få mer informasjon!