Fluke Networks

Fluke Networks er en verdensledende produsent av instrumenter innen sertifisering, feilsøking og installasjon og verktøy som brukes innen datakommunikasjon.
Produktene har et bredt spekter av applikasjoner og dekker behovene til de mest avanserte datasentrene, samt å kontrollere vedlikehold av prosesser og kommunikasjon i industrielle miljøer og funksjonskontroll av telefonlinjer.
På området Industrial Ethernet tilbyr Fluke en rekke verktøy for f.eks. godkjenningstest, feilsøking og installasjonstest.
Rapport og analyse gjøres via det påvist programvareverktøyet Linkware, hvor skybasert teknologi (LinkwareLive) også kan tilbys for mer effektiv styring og dokumentasjon av hele måleprosessen.

Nye Fluke-tilleggsprodukter når du kjøper et Fluke-verktøy

Fluke tilbyr igjen et tilleggsprodukt til kunder som kjøper Fluke-produkter mellom 15. februar 2021 og 30. juni 2021. Kunder som kjøper Fluke-produkter gjennom autoriserte Fluke-forhandlere, kan nå få et produkt i tillegg. Du kan bestille ekstraproduktet på Flukes nettside, med det originale kjøpsbeviset, faktura eller kvittering. 

Nye valgmuligheter for Fluke-tilleggsprodukter
Fluke-tilleggsproduktene er oppdatert, og det er nye valgmuligheter i alle åtte nivåene. De er inndelt etter verdien av det kvalifiserende kjøpet, og starter så lavt som NOK 2000. I hver gruppe er det et fast utvalg produkter du kan velge mellom, basert på verdien av det opprinnelige kjøpet fra en autorisert Fluke-forhandler. Kjøp som kvalifiserer, omfatter Flukes el- og industritestverktøy samt produkter fra Fluke Networks og Fluke Calibration. Du finner all informasjon om hvordan du gjør krav på tilleggsproduktet, utvalget av tilgjengelige instrumenter samt alle vilkår på www.fluke.no/freefluke

Hvordan fungerer det?
I første gruppe, etter at du for eksempel har brukt NOK 2000 på et kjøp som kvalifiserer, kan du få et unikt Fluke TPAK™ magnetoppheng, en veske som beskytter det nyinnkjøpte instrumentet, en Fluke 2AC VoltAlert™ kontaktfri spenningsdetektor eller en Fluke MT-8202-05 IntelliTone-veske. På de øverste nivåene – sju og åtte – kan du velge mellom en rekke av Flukes måleinstrumenter, som et Fluke TiS20+ termokamera, en Fluke 1664 FC multifunksjonell installasjonstester eller et PTi 120 termokamera i lommeformat. Sjekk alle mulighetene på www.fluke.no/freefluke.
 

Sjekk ut mer info her:

Fluke FI-3000 Fiber Inspector

FI-3000 FiberInspector ™ Pro

Bransjens mest effektive verktøy for inspeksjon av MPO-løsninger. Med Live View-funksjonen får du raskt oversikt over fiberens oppsigelse. Du kan da enkelt zoome inn på hver fiber eller utføre en automatisk PASS / FAIL analyse på bare noen få sekunder.

Les mer FI-3000

Micro Scanner POE

MicroScanner POE

Feilsøking PoE Test din PoE-baserte kommunikasjonskabel raskt og enkelt.
Les mer om MicroScanner PoE

Maximera Ethernet med Fluke Networks

Slik optimaliserer du Ethernet for industrien

Nedetid kan forekomme av mange forskjellige grunner. Vi har verktøy og støtte som kan hjelpe deg med raskere oppstart, raskere feilsøking og unngå uplanlagt nedetid.
Les mer produkter tilpasset for industrell bruk

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.