Bli med å feire Fluke Networks sitt 30-årsjubileum med store besparelser på bransjeledende instrumenter for testing og sertifisering av nettverksinstallasjoner. Siden 1992 har Fluke Networks levert nøyaktige, raske, pålitelige og brukervennlige test- og sertifiseringsinstrumenter til installatører og nettverksteknikere over hele verden. 

I 2022 feirer vi Flukes 30 år med å gi deg gode tilbud! Gaven til deg er et tidsbegrenset rabattilbud på noen av Flukes bestselgende kobber- og fiberløsninger for testing og sertifisering av nettopp kobber- og fibernettverk.
 

Historisk sett, gjennom sine vellykkede innbytteprogrammer, har Fluke Networks gitt sine lojale kunder muligheter til å oppgradere til neste generasjons testenheter. Gjennom årene har mange kunder benyttet seg av denne muligheten, men med det nye «No fuss. Just savings»-tilbudet er ikke innbytte nødvendig. Ingen returer, registreringer eller styr.

Hvordan fungerer det?

"No fuss" - betyr "Ikke noe styr". Det er altså ikke noe styr for deg for å benytte deg av tilbudet - det finnes rett og slett ingen enklere måte å skaffe seg rabattert pris på høykvalitets nettverkstestere fra Fluke Networks.
Ta enkelt og greit kontakt med din representant i Alcadon, og dra nytte av disse særdeles gode rabattene!
 

Les mer...Vis mindre...

KAMPANJEN GJELDER DISSE PRODUKTENE:

Fluke Networks

Fluke Networks er en verdensledende produsent av instrumenter innen sertifisering, feilsøking og installasjon og verktøy som brukes innen datakommunikasjon.
Produktene har et bredt spekter av applikasjoner og dekker behovene til de mest avanserte datasentrene, samt å kontrollere vedlikehold av prosesser og kommunikasjon i industrielle miljøer og funksjonskontroll av telefonlinjer.
På området Industrial Ethernet tilbyr Fluke en rekke verktøy for f.eks. godkjenningstest, feilsøking og installasjonstest.
Rapport og analyse gjøres via det påvist programvareverktøyet Linkware, hvor skybasert teknologi (LinkwareLive) også kan tilbys for mer effektiv styring og dokumentasjon av hele måleprosessen.

Fluke FI-3000 Fiber Inspector

FI-3000 FiberInspector ™ Pro

Bransjens mest effektive verktøy for inspeksjon av MPO-løsninger. Med Live View-funksjonen får du raskt oversikt over fiberens oppsigelse. Du kan da enkelt zoome inn på hver fiber eller utføre en automatisk PASS / FAIL analyse på bare noen få sekunder.

Les mer FI-3000

Micro Scanner POE

MicroScanner POE

Feilsøking PoE Test din PoE-baserte kommunikasjonskabel raskt og enkelt.
Les mer om MicroScanner PoE

Maximera Ethernet med Fluke Networks

Slik optimaliserer du Ethernet for industrien

Nedetid kan forekomme av mange forskjellige grunner. Vi har verktøy og støtte som kan hjelpe deg med raskere oppstart, raskere feilsøking og unngå uplanlagt nedetid.
Les mer produkter tilpasset for industrell bruk