Fluke Networks

Fluke Networks er en verdensledende produsent av instrumenter innen sertifisering, feilsøking og installasjon og verktøy som brukes innen datakommunikasjon.
Produktene har et bredt spekter av applikasjoner og dekker behovene til de mest avanserte datasentrene, samt å kontrollere vedlikehold av prosesser og kommunikasjon i industrielle miljøer og funksjonskontroll av telefonlinjer.
På området Industrial Ethernet tilbyr Fluke en rekke verktøy for f.eks. godkjenningstest, feilsøking og installasjonstest.
Rapport og analyse gjøres via det påvist programvareverktøyet Linkware, hvor skybasert teknologi (LinkwareLive) også kan tilbys for mer effektiv styring og dokumentasjon av hele måleprosessen.


Fluke Networks er klar for PoE-markedet, med en rekke produkter for ulike PoE-test- og feilsøkingsoppgaver. Med MS-PoE slipper du å bekymre deg for PoE-installasjonen din. Du får en rask og enkel verifisering av din installasjon. Testeren oppdager selv aktuell PoE-klasse (0-8) i fra tilkoblet switch i samsvar med de nyeste PoE-standardene samt spenning i fra passive PoE-kilder. Med den splitter nye LinkIQ kan du forenkle PoE installasjonen og feilsøking - den viser par der strøm er levert, inkludert de forskjellige effektnivåene og par for implementering av doble signaturer, og LinkIQ vil faktisk også legge en belastning på tilkoblingen for å sikre at oppgitt strøm blir levert fra switchen over kablet infrastruktur. Med DSX analysator kan en sertifisere (feltterminerte) modulærplugger i linker (MPTL) som typisk kobler PoE-enheten til nettverket. I tillegg kan en utføre “+PoE”-tester som gir mulighet for et sett med resistansemålinger som gir svar på at en sikker PoE-overføring er mulig på en link. 

Nå er det på tide å oppgradere ditt gamle test-utstyr.

I en begrenset periode tilbyr Fluke Networks innbytte på opp til 25.000 kroner rabatt, inkludert alternativer med gold support.

Du kan få opptil 20.000 kroner i rabatt ved innbytte av en ny DSX2-5000/T og DSX2-8000/T når du returnerer en gammel kobberkabeltester. Alternativt hvis du returnerer en kobber-sertifiseringstester inkludert fibermoduler for optisk tapstesting, vil din innbytterabatt på vårt 5000QI-sett være 25.000 kroner. Promo-modellene /T er til tilbudspriser (listepris minus innbyttingsrabatt), så du vil motta din nye tester umiddelbart til en rabattert pris. Etter det er det eneste du må gjøre å returnere de gamle testerne i tide (se vilkårene for mer informasjon).

Les mer...

Fluke FI-3000 Fiber Inspector

FI-3000 FiberInspector ™ Pro

Bransjens mest effektive verktøy for inspeksjon av MPO-løsninger. Med Live View-funksjonen får du raskt oversikt over fiberens oppsigelse. Du kan da enkelt zoome inn på hver fiber eller utføre en automatisk PASS / FAIL analyse på bare noen få sekunder.

Les mer FI-3000

Micro Scanner POE

MicroScanner POE

Feilsøking PoE Test din PoE-baserte kommunikasjonskabel raskt og enkelt.
Les mer om MicroScanner PoE

Maximera Ethernet med Fluke Networks

Slik optimaliserer du Ethernet for industrien

Nedetid kan forekomme av mange forskjellige grunner. Vi har verktøy og støtte som kan hjelpe deg med raskere oppstart, raskere feilsøking og unngå uplanlagt nedetid.
Les mer produkter tilpasset for industrell bruk

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.